Мања слова Већа слова РСС
Топ вијести Најчитаније  
27.06.2018

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: Амбасадор Савезне Републике Њемачке, господин Њ. Е. Ханс Гüнтхер Маттерн и

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: Амбасадор Савезне Републике Њемачке, господин Њ. Е. Ханс Гüнтхер Маттерн и

Дана 26.06.2018. године амбасадор Савезне Републике Њемачке, господин Њ. Е. Ханс Гüнтхер Маттерн и... Дана 26.06.2018. године амбасадор Савезне Републике Њемачке, господин Њ. Е. Ханс Гüнтхер Маттерн и представници НВО Института за социјалну и образовну политику и НВО Хаппy лифе посјетили су Завод за извршење кривичних санкција којом приликом су за потребе библиотека које користе лица лишена слободе у Заводу донирали књиге. Амбасадор и представници НВО сектора су у пратњи представника Управе Завода извршили обилазак организационе јединице Затвора за кратке казне и дијела организационе јединице Казнено-поправни дом Подгорица у ком су смјештене затворенице. Завод за извршење кривичних санкција изражава задовољство посјетом и донацијом од стране представника амбасаде Савезне Републике Њемачке, НВО Института за социјалну и образовну политику и НВО Хаппy лифе и истиче значај наведених активности за Завод за извршење кривичних санкција.Актуелности

15.10.2019.

С А О П Ш Т Е Њ Е З А Ј А В Н О С Т

Дана 11.10.2019. године приликом редовне подјеле оброка (доручка) затвореницима у Управи за извршење кривчних санкција у организационој јединици Казнено-поправни дом Подгорица затвореник М. В. изненада је отвореном шаком задао ударац службеници УИКС-а у предјелу главе.

више...
18.09.2019.

Обавјештење за јавност

Меморандум о разумијевању између Управе за извршење кривичних санкција и Њемачке невладине организације „Хелп-Хилфе зур Селбстхлфе“, реализована је још једна пројектна компонента наведена у Меморандуму.

више...
03.09.2019.

С А О П Ш Т Е Њ Е З А Ј А В Н О С Т

Дана 02.09.2019. године око 11,30 часова притвореник М. В. који је смјештен у Истражни затвор Подогорица, организационој јединици Управе за извршење кривичних санкција, у пратњи службеника УИКС-а био је одведен на љекарски преглед у Клинички центар Црне Горе, када је извршио покушај бјекства.

више...
29.07.2019.

Саопштење за јавност

Дана 29.07.2019. године на Главној пријавници Управе за извршење кривчних санкција приликом контроле клима уређаја која је била намијењена затворенику М. Ђ. који је смјештен у Казнено-поправном дому Подогирца, у исој пронађено је и одузето 17 мобилних телефона.

више...

Мултимедија