Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
27.06.2018

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Ambasador Savezne Republike Njemačke, gospodin Nj. E. Hans Günther Mattern i

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Ambasador Savezne Republike Njemačke, gospodin Nj. E. Hans Günther Mattern i

Dana 26.06.2018. godine ambasador Savezne Republike Njemačke, gospodin Nj. E. Hans Günther Mattern i... Dana 26.06.2018. godine ambasador Savezne Republike Njemačke, gospodin Nj. E. Hans Günther Mattern i predstavnici NVO Instituta za socijalnu i obrazovnu politiku i NVO Happy life posjetili su Zavod za izvršenje krivičnih sankcija kojom prilikom su za potrebe biblioteka koje koriste lica lišena slobode u Zavodu donirali knjige. Ambasador i predstavnici NVO sektora su u pratnji predstavnika Uprave Zavoda izvršili obilazak organizacione jedinice Zatvora za kratke kazne i dijela organizacione jedinice Kazneno-popravni dom Podgorica u kom su smještene zatvorenice. Zavod za izvršenje krivičnih sankcija izražava zadovoljstvo posjetom i donacijom od strane predstavnika ambasade Savezne Republike Njemačke, NVO Instituta za socijalnu i obrazovnu politiku i NVO Happy life i ističe značaj navedenih aktivnosti za Zavod za izvršenje krivičnih sankcija.Aktuelnosti

15.10.2019.

S A O P Š T E NJ E Z A J A V N O S T

Dana 11.10.2019. godine prilikom redovne podjele obroka (doručka) zatvorenicima u Upravi za izvršenje krivčnih sankcija u organizacionoj jedinici Kazneno-popravni dom Podgorica zatvorenik M. V. iznenada je otvorenom šakom zadao udarac službenici UIKS-a u predjelu glave.

više...
18.09.2019.

Obavještenje za javnost

Memorandum o razumijevanju između Uprave za izvršenje krivičnih sankcija i Njemačke nevladine organizacije „Help-Hilfe zur Selbsthlfe“, realizovana je još jedna projektna komponenta navedena u Memorandumu.

više...
03.09.2019.

S A O P Š T E NJ E Z A J A V N O S T

Dana 02.09.2019. godine oko 11,30 časova pritvorenik M. V. koji je smješten u Istražni zatvor Podogorica, organizacionoj jedinici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, u pratnji službenika UIKS-a bio je odveden na ljekarski pregled u Klinički centar Crne Gore, kada je izvršio pokušaj bjekstva.

više...
29.07.2019.

Saopštenje za javnost

Dana 29.07.2019. godine na Glavnoj prijavnici Uprave za izvršenje krivčnih sankcija prilikom kontrole klima uređaja koja je bila namijenjena zatvoreniku M. Đ. koji je smješten u Kazneno-popravnom domu Podogirca, u isoj pronađeno je i oduzeto 17 mobilnih telefona.

više...

Multimedija